Stanojević oprezan pred duel sa Slobodom

0

BEOGRAD, 3. decembra 2010. (Beta) – Trener Partizana Aleksandar Stanojević rekao je da njegovu ekipu u predstojećoj utakmici protiv Slobode iz Sevojna očekuje najteži meč u jesenjem delu šampionata na svom terenu.

BEOGRAD, 3. decembra 2010. (Beta) – Trener Partizana Aleksandar Stanojević rekao je da njegovu ekipu u predstojećoj utakmici protiv Slobode iz Sevojna očekuje najteži meč u jesenjem delu šampionata na svom terenu, ali da će opreznom igrom crno-beli pokušati da pobede i zadrže bodovnu prednost u odnosu na pratioce.

„Već smo osvojili jesenju titulu, ali važno je da ostane bodovna razlika. Ovo nam je nateža utakmica na svom terenu do sada, Sloboda Sevojno je dobar protivnik, ima najbolju transformaciju u ligi, može da igra na više načina. Sa maksimalnom željom ulazimo u poslednji meč ove sezone na našem terenu„, rekao je Stanojević na konferenciji za novinare u Beogradu.

Fudbaleri Partizana u subotu od 13 sati igraju na svom terenu protiv petoplasirane ekipe u Super ligi Slobode Sevojna, utakmicu poslednjeg, 15. kola jesenjeg šampionata. Ulaz na stadion u Humskoj je besplatan.

Prema rasporedu takmičenja, Sloboda Sevojno je trebalo da bude domaćin, ali je uprava tog kluba tražila da se zamene domaćinstva, na šta je Partizan pristao, pa će u subotu biti domaćin.

„Malo nas je to poremetilo, sve priče i stvari oko zamene domaćinstva i promene početka utakmice. Želeli smo da igramo u gostima protiv Slobode, pošto znamo da oni bolje igraju na gostovanjima, a želeli smo i da igramo u večernjem terminu, ali sve radimo u interesu fudbala„, rekao je Stanojević.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.