Ferguson: Liverpul je zasluženo pobedio

BEOGRAD, 10. marta 2011. (Beta) - Trener Mančester junajteda Aleks Ferguson rekao je da je njegova ekipa zasluženo izgubila od Liverpula u Premijer ligi.

To je prva izjava trenera Mančester junajteda o utakmici sa Liverpulom, nakon što je posle tog meča i poraza u nedelju od 1:3, odbio da razgovara sa novinarima.

"Nemam izgovor sa lošu igru protiv Liverpula, koji je bio bolji i zaslužio je pobedu. Bio sam razočaran jer nismo igrali onako kako sam očekivao, odnosno onako kako inače igramo", rekao je Ferguson britanskim medijima.

Mančester junajted je trenutno prvi na tabeli sa tri boda više, ali i utakmicom više od Arsenala. Ferguson smatra da su "tobdžije" ozbiljan konkurent njegovoj ekipi za titulu.

"Prošle sezone, oko februrara, marta, Arsenal nije dobro igrao i borbu za titulu ostavio je nama i Čelsiju. I ove sezone će biti neizvesno, s tim što mislim da će biti teže jer su se u trku uključili Totenhem i Mančester siti", rekao je škotski trener.

"Ali, ekipa Arsena Vengera je sada veoma opasna, drugi su na tabeli i rivalstvo iz prošlih godina je oživelo. Siguran sam da će nam biti glavna pretnja u naporima da osvojimo titulu u Premijer ligi", dodao je Ferguson.

Pogledajte još