Zvezde Egzita traže kavijar i maserku

0

Od izvođača koji će nastupiti na festivalu "Egzit" u Novom Sadu članovi benda "DŽemirokvaj" tražili su najkvalitetniji kavijar i francusko pivo, "Arkejd fajer" maserku, a "Palp" domaće vino.

„Britanski 'Palp' opredelili su se za kvalitetno lokalno vino, tako da će imati prilike da probaju bisere iz nekih od sjajnih karlovačkih vinarija. Opredelili su se i za domaće pivo, a Srbija će definitivno biti zemlja njihovih snova, s obzirom da su za zakusku tražili tanjir mesa“, saopštio je u sredu „Egzit„.

Organizatori festivala, koji će biti održan od 7. do 10. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi, naveli su i da su „Palp“ kao velike pristalice reciklaže posebno naglasili da u bekstejdžu moraju postojati odeljene kante za papir, plastiku i staklo.

„'Editors' preferiraju domaće pivo, ali uz njega zahtevaju škotski džin 'Hendriks' koji se pije uz svež krastavac i latice ruže damaska. 'Editors' su za grickanje tražili masline i ljute papričice i puno voća“, navodi „Egzit“.

Džamirokvaj“ ekipa od 26 ljudi tražila je zahtevan luksuzni apartman za pevača Džej Keja, a za ostatak 25 jednokrevetnih soba u hotelu od pet zvezdica.

„Egzit“ ipak ističe da su „zahtevi 'Džamirokvaja' ništa u odnosu na sve ono što traži 'Arkejd fajer'“. Kanadski indi rok bend traži pored maserke i „porcelansko posuđe i srebrni escajg“.

BEOGRAD, 29. juna 2011. (Beta) –

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.