Orlići ubedljivi protiv Farskih Ostrva

Strelci za izabranike selektora Aleksandra Jankovića bili su Nemanja Kojić u 15, Matija Nastasić u 18, Darko Lazović u 26. i 80. i Luka Milunović u 39. minutu. Pogodak za goste postigao je Roaldur Jakobsen, u 6. minutu iz slobodnog udarca.

Reprezentativci Srbije sa šest bodova iz dve utakmice nalaze se na prvom mestu u grupi, ispred Danske koja je danas sa 3:0 pobedila Severnu Irsku u Belfastu. Dancima je to bio prvi meč, dok su reprezentativci Severne Irske sakupili četiri boda iz isto toliko utakmica.

Na četvrtom mestu Grupe 4 su Farska Ostrva sa jednim bodom iz dva meča, dok selekcija Makedonije još nije igrala.

Utakmica na Gradskom stadionu u Užicu igrana je pred oko 6.000 gledalaca.

Pobeda domaće selekcije mogla je da bude ubedljivija, posebno po broju šansi u prvom poluvremenu.

POGLEDAJ VIDEO: Lazović zablistao u dresu reprezentacije

U 21. minutu napadač Rada Nemanja Kojić bio je blizu drugog pogotka u meču, ali je posle dodavanja Lazovića pogodio stativu.

Prilike za gol tokom meča imali su još Luka Milunović, Filip Đuričić, Darko Lazović i Nemanja Milić.

Reprezentativci Srbije zu u petak u Novom Sadu pobedili Severnu Irsku sa 1:0, a narednu utakmicu igraju 11. oktobra u Kragujevcu protiv Danske.

Srbija: Aleksić, Nastasić, Medojević, Gudelj, Ignjoski, (od 62. minuta Milanović) Đuričić (od 76. minuta Milić), Mladenović (od 82. minuta Krstičić), Kojić, Milivojević, Milunović, Lazović.

Farska Ostrva: Jensen, Vatnsdal, E. Jakobsen, Holm, Ejsturoj, Hanson, Zaharijasen (Bartalsovu), R. Jakobsen, K. Olsen (Lakjuni), Jonsen, Kletskard (A. Olsen).

Beta

Pogledajte još