Otvoren Webfest, glasajte na Nadlanu.com!

Na otvaranju je osim Srđana Ercega, direktora festival, Nataša Đukanović, direktorka prodaje i marketinga DoMEn-a, govorila i Biljana Cincarević, umetnica i slikarka.

Ona je rekla da konačno ima priliku da upozna sve te ljude “koji se kriju iza računara”, a koji, ustvari, veoma utiču na Internet trendove.

Važnu ulogu u celom projektu ima Nadlanu.com, preko koga će moći da se prijavljuje i glasa za najbolje sajtove.

Web Fest.Me najveći je regionalni Internet festival, posvećen promociji i unapređenju Interneta i svih vrednosti koje nam donosi globalna mreža. Pod sloganom "Ti si Web", Webfest pripremio je dva velika događaja: Webfest takmičenje za najbolji regionalni Web sajt/web projekat, koje će trajati od 1. septembra do 17. novembra, i Web Fest konferenciju, koja će okupiti najpoznatije svetske stručnjake iz regiona koji žive od Interneta.

Svi zainteresovani će moći da slobodno prijave sajtove za koje smatraju da su najbolji u određenoj kategoriji, a svi će biti u konkurenciji za Grand Prix festival, koji će dodeljivati javnost, glasanjem. Prijave će trajati od 1. septembra do 10. oktobra, a glasanje će trajati od 15. oktobra do 5. novembra.

Prijavi i glasaj za sajt preko Nadlanu.com!

Pogledajte još