Kako da nosiš džins sedam dana u nedelji

0

Džins nikad neće izaći iz mode, a može da se nosi svih sedam dana u nedelji! Maštovite kombinacije u vidu torbi od džinsa, kombinezona, elegantnih suknji, a ne samo farmerke, osvežiće vaš ormar, a biće idealni za nošenje u bilo kojoj situaciji.

Neka vas vaše omiljene, savršene farmerke i dalje dobro služe i spašavaju u nemogućim situacijama kad ne znate šta da obučete, ali ne bi bilo loše da svojoj džins kolekciji dodate nekoliko noviteta.

Dolce i Gabbana, Ralph Lauren, Stella McCartney, Moschino, Twenty8Twelve, Dries Van Noten, Elie Tahari, Derek Lam, Just Cavalli još su u prolećnim kolekcijama jasno dali do znanja: farmerice više nisu pripijene, izrazito su komotne! Slobodno ih zarolajte, a već u sledećoj prilici pustite da vam se vuku po podu.

FARMERKE DUGIH NOGAVICA VISOKOG STRUKA

Možda će se mnogi koji su nagomilali farmerke niskog struka razočarati, ali šta je tu je, struk se definitivno podiže. U pojasu se obavezno ističe kvalitetan remen, često vrlo upadljiv, s nekim retro uzorkom, na primer na – tačkice.

Od džinsa se nose odelca sa suknjama ili pantalonama, uz koje ni džins košulja i torba nisu zabranjeni. Džins minići ostaju modni zakon, naravno, no na njih je poželjno nositi džins kaputić nešto šireg kroja i svakako duži od poruba suknjice, a s istaknutim dugmićima.

Klasične suknje moraju sezati do ispod kolena, jer retro stilu, odnosno sedamdesetima, nemoguće je pobeći i kad je džins u pitanju!

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.