Pop zvezda Fergi progovorila otvoreno kroz parfem!

Pop zvezda Fergi (Fergie), poznata po svojoj ljubavi prema modi i ulepšavanju, ušla je u magični svet kreiranja parfema i to s velikim uspehom. Prvo je oduševila mnoge svojim izborom nota za Avonov parfem "Outspoken" osvojivši nagradu za najbolji novitet godine u kategoriji celebrity parfema Fondacije Parfema Fifi.

Međutim, nemirnog duha kakva je, Fergi se nije zaustavila na krilima ovog uspeha, već je odlučila da se dokaže ponovo i predstavi novi parfem sa svojim potpisom. Ovog puta stiže "Outspoken Intense", kojom je "Fergi želela da dočara adrenalin koji oseća pre nego što izađe na pozornicu". Radi se o cvetno-voćnoj kombinaciji koja sadrži egzotične note starfruita, kumkuata, kupine, passion flowera i senzualnih mošusa.

- Nama ženama je izuzetno važno da ostanemo dosledne sebi i svojim uverenjima, ne samo da kažemo ono što mislimo, već i da zauzmemo centralno mesto i preuzmemo kontrolu - kaže Fergi povodom svog drugog parfema u saradnji sa kompanijom Avon koji opisuje kao "provokativnu kombinaciju seksi samopouzdanja i smele ženstvenosti".

Pogledajte kako je bilo uzbudljivo na snimanju videa povodom lansiranja parfema "Outspoken Intense by Fergie"!

Pogledajte još