Savršen poklon za tvog muškarca

0

Bliže se novogodišnji praznici, a sa njima i večita dilema šta pokloniti dragim osobama. Pre nego što vas zahvati praznična groznica, kada ne budete znali ni kuda ni šta biste pre, Nadlanu.com vam predlaže kako da odaberete savršen poklon za svog muškarca.

Koliko puta do sada vam je bilo teško da nađete savršen poklon za njega? Ove godine mi ćemo vam pomoći: možete biti prva koji će mu pokloniti najnapredniji brijač iz Gillette-a, koji možete naći u specijalnim prazničnim poklon-pakovanjima, zajedno sa ProGlide gelom i ProGlide balzamom za posle brijanja.

Ove zime, možete napraviti kombinaciju vašeg ličnog iskustva u tome šta vaš mušarac želi sa Gillette-ovim iskustvom u nezi muškaraca i dati mu šansu da izgleda i da se oseća savršeno, uz pomoć Gillette ProGlide poklon pakovanja.

Možete odabrati ProGlide Perfect Shave poklon pakovanje koje sadrži najnapredniji brijač iz Gillette-a, novi Fusion ProGlide power verziju sa vibracijama, Gillette Fusion ProGlide gel za brijanje (75ml) i ProGlide 3u1 balzam za trenutnu hidrataciju (50ml).

ProGlide Travel pakovanje sadrži jedan ProGlide ručni brijač, 3 dodatne patrone, Gillette Fusion ProGlide gel za brijanje (75ml), jedan Gillette dezodorans i putnu torbicu za kozmetiku, koji su uključeni u cenu pakovanja.

Od sada, uz pomoć najnaprednije tehnologije iz Gillette-a, brijanje će imati novu dimenziju, koja obezbeđuje lako kliženje brijača, a druga dva proizvoda za ličnu negu će unaprediti njegovo delovanje: Gillette Fusion ProGlide gel, koji priprema kožu i omogućava lako brijanje i 3u1 ProGlide balzam za posle brijanja, koji hidrira, umiruje i štiti kožu u jednom koraku.

“U Gillette-u smo uvek slušali šta muškarci govore i poslednji podaci pokazuju da 65% muškaraca oseća nelagodnost za vreme i posle brijanja, naročito kada prelaze oštricama preko lica. Ovo može da izazove niz neželjenih efekata, koje ponekad momci opisuju kao iritaciju. Sa Gillette Fusion ProGlide-om, Gillette Fusion ProGlide (prep) i Gillette PRO, kreirali smo neverovatno iskustvo: Bolje kliženje brijača na koži i mnogo lagodnije brijanje” kaže Razvan Resmerita, PR Manager Gillette-a.

Svi Gillette Fusion ProGlide (preps) i Gillette PRO proizvodi razvijeni su sa ciljem da obezbede najbolju negu za kožu muškarca i čine poklon za muškarce u kome mogu da uživaju i muškarci i žene. Sada, žene mogu biti sigurne da će biti prve koje će svom muškarcu darovati najbolji početak do Nove godine, obezbeđujući muškarcima ono što najviše žele kada je brijanje u pitanju– lako kliženje brijača i veću udobnost.

Gillette i Nadlanu.com vam poklanju 2 Gillette ProGlide poklon pakovanja! Prva dva mejla koja stignu na našu adresu nagrade.nadlanu@tmg.rs sa naznakom Gillette, dobiće po jedan set.

Dobitnici: Miloš Marković i Vanja Šojić

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.