Roditelji i menadžeri ucenjuju Zvezdu!?!

0

Generalni sekretar Crvene zvezde Đorđe Stefanović rekao je danas da taj klub neće nikome ustupati procente od prodaje igrača koji su ponikli u omladinskoj školi crveno-belih.

Zvezda je vlasnik svojih igrača i neće trgovati njihovim federativnim pravima. Kada bismo danas počeli da dajemo procente roditeljima ili menadžerima na šta bi to ličilo? Ako mladi igrači ne shvataju šta znači biti u Zvezdi i žele da odu, jasno postoji tablica sa cenama po propisima Svetske fudbalske federacije (FIFA), pa neka je pogledaju„, kazao je Stefanović novinarima na stadionu Zvezde.

Trener crveno-belih Robert Prosinečki rekao je da mu je „žao što su klinci koji imaju kvalitet počeli da ucenjuju Crvenu zvezdu„.

Mi smo ranije molili da dođemo na probu u Zvezdu, a oni danas traže ugovore i procente… Crvena zvezda je institucija i neće dozvoliti da je roditelji i menadžeri ucenjuju„, kazao je Prosinečki.

Razlog za nezadovoljstvo u beogradskom klubu je to što su pojedini menadžeri i roditelji Zvezdinih mladih igrača tražili da se prilikom potpisivanja ugovora nađe stavka po kojoj će njima pripasti određeni procenat od prodaje tog igrača u budućnosti.

Beta

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.