Šta će kad je Kitić

Supruga Marta Savić kada je videla šta se događa poručila Miletu da se ne vraća kući, a on je sve izgladio dragim kamenom.

Marta je, kako piše Alo, na odmoru na Tajlandu, a za Miletove dogodovštine je čula od prijatelja.

- Marta je trenutno u Tajlandu i čula je za ono što je emitovano u emisiji "Paparaco lov". Prijatelji su je pozvali i javili joj da je Mile snimljen sa znatno mlađom devojkom. Ona trenutno ne želi da čuje za njega! Tamo je otišla kako bi se odmorila i želi da tako i ostane. Neće da se opterećuje ovakvim stvarima i sve što želi jeste da se prepusti lepotama tog mesta. Krivo joj je što se toliko trudila oko večere u njegovu čast, ali kako kaže, sada samo želi lepo da se odmori. Jedino što je poručila Miletu preko prijatelja jeste da je bolje da je ne čeka kod kuće - priča za "Alo!" izvor blizak pevačici.

- Kada je čuo da je Marta saznala za devojku sa kojom ju je navodno prevario, Mile je pokušao da stupi u kontakt sa njom i da se opravda. Pošto nije odgovarala ni na pozive ni na poruke, odlučio da se iskupi na drugi način. Tako je organizovao iznenađenje za suprugu. Kada je Marta stigla u sobu, na stolu ju je čekala korpa sa egzotičnim voćem, a između plodova se krila kutijica sa brilijantskim prstenom. Veoma se iznenadila, ali i dalje ostaje pri svome - kaže izvor blizak estradnom paru.

Mile: To je prijateljica

Mile Kitić kaže da je devojka sa kojom je uhvaćen samo njegova prijateljica.

- Devojka koju ste videli na snimku je moja dugogodišnja prijateljica, sa kojom sam samo otišao na večeru. Naravno da nisam sa njom u vezi niti je istina da varam Martu - izjavio je Mile za "Alo!", a u vezi sa našim saznanjima da Marta ne želi da ga vidi kod kuće, Kitić kaže:

- Ma to će Martu brzo da prođe. Ona zna da ja samo nju volim i da je ne bih prevario. To je bila njena prva reakcija na snimak, ali će kad je prođe bes da shvati da to nije istina. Biće sa nama sve u redu, čak sam joj priredio i jedno iznenađenje u Tajlandu - kaže pevač, a na pitanje kako to da njega stalno slikaju sa mlađim devojkama, kratko je odgovorio:
- Šta ću kad sam Kitić!

Pogledajte još