Zvezda pobedila Petrovac, Robi zadovoljan

0

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su danas sa 2:1 ekipu crnogorskog Petrovca u prijateljskoj utakmici, a trener Robert Prosinečki rekao je da je zadovoljan izdanjem svojih igrača.

Dvostruki strelac za Beograđane bio je Darko Lazović, u 12. i 30. minutu, dok je gol za domaći tim postigao Nemanja Leverda u 80.

„Zadovoljan sam onime što su igrači pružili, iako je teren bio zaista loš, pogotovo u drugom poluvremenu. Uprkos tome ekipa je pokazala veliku želju, trud i htenje. Petrovac je borbena ekipa i ova provera nam je dobro došla“, ocenio je Prosinečki.

Zvezdin trener danas je od početka utakmice pružio šansu napadaču Natanijelu Asamoi iz Gane, koji se nalazi na probi u beogradskom klubu.

„Za ocenu Asamoinih kvaliteta je rano, jer je i on imao naporne treninge. Vidi se da ima veliku želju, naravno ima i kvalitet, ali rano je iznositi zaključke, posebno jer ovakav teren zaista nije odgovarao brzonogom napadaču poput njega“, rekao je Prosinečki.

Zvezda je pre dva dana pobedila Grbalj sa 4:0, a narednu proveru na pripremama u Crnoj Gori imaće sutra u 13.00 u Golubovcima protiv Zete.

Beta

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.