Tadić uveren u pobedu 6. maja

VELIKO GRADIŠTE, 19. aprila 2012. (Beta) - Predsednički kandidat Demokratske stranke (DS) Boris Tadić rekao je u četvrtak da je uveren u pobedu na izborima 6. maja jer je, kako je rekao, DS vodila doslednu politiku, usmerenu na budućnost države.

Tadić je u razgovoru sa gradjanima u Velikom Gradištu rekao da istočna Srbija ima ogroman razvojni i turistički potencijal i da će se nastaviti ulaganja u infrastrukturu na Dunavu i na Koridoru 7.

"Srebrno jezero i Dunav imaju ogroman turistički i transportni potencijal. Kada stavimo prst u Dunav, povezani smo sa čitavim svetom", rekao je Tadić.

Tadić je rekao da DS vodi politiku kojom želi da zadrži mlade ljude u Srbiji i naveo da svaka institucija u državi mora da podstiče radjanje.

"Neodrživ je poredak koji imamo sada - na jednog zaposlenog jedan penzioner. To moramo da promenimo i to je najvažnija tačka našeg programa", rekao je Tadić.

On je naveo da će se gradjani na izborima 6. maja odlučiti, imajući u vidu svoju budućnost, sigurnost i bezbednost i dodao da se u prethodnom periodu država obračunala sa organizovanim kriminalom, da je izgradjeno 165 kilometara autoputa i da su u Srbiju došli novi investitori.

Pogledajte još