Ešton Kučer totalno kao Stiv Džobs

Da se naježiš koliko je Ešton Kučer ozbiljno ušao u ulogu pokojnog Stiva Džobsa u biografskom filmu koji se trenutno snima! Ne samo da je Eš fizički potpuno u liku, već se po prvim fotografijama sa seta filma čini da ga je Stivov duh "zaposeo".

Na fotografijama sa ulica Los Anđelesa vidimo Eša u crnoj rolki, običnim farmerkama, sa bradom od nekoliko dana i famoznim Džobsovim "New Balance" patikama.

Iako se radi o paparaco fotografijama, a ne kadrovima iz filma, već možemo sa sigurnošću tvrditi da će ova uloga promeniti smer karijere Eštona Kučera. Čak štaviše, posle relativnog neuspeha ideje njegovog "upadanja" u seriju "Dva i po muškarca" umesto Čarlija Šina, uloga Stiva Džobsa možda i "spasi" Ešov poljuljani imidž. Samo, ključno je pitanje: Da li Eš može duhom da iznese tako komplikovanu ulogu osobe koje je bila i hipik, i biznismen, pomalo genijalan, pomalo otkačen? Želimo da verujemo da može!

Biografski film u kome Ešton Kučer igra vizionara Stiva Džobsa zove se, pa moglo bi se reći, vrlo nežno "Jobs: Get Inspired" (Džobs: Inspiriši se). Režiju filma potpisuje Džošua Majkl Stern, po scenariju Meta Vajtlija. Premijera je planira za 2013. godinu.

Pogledajte još