Ivan, Nebojša, Kaja, Dubravko, Feđa... "beže u Afriku"!

Nedavno je završena sinhronizacija animirane hit komedije "Madagaskar 2" (Madagascar : Escape 2 Africa), čija premijera je zakazana za 7. decembar u Centru "Sava". 

U novim avanturama vesele životinjske družine koja će se sada naći u neizvesnosti afričke divljine publika će uživati uz glasove naših brojnih poznatih glumaca.

Glas lavu Aleksu, "kralju Njujorka", dao je Ivan Jevtović, hipohondričnoj žirafi Melmenu Nebojša Milovanović, Gloriju koja će se u Africi po prvi put zaljubiti sinhronizovala je Katarina Žutić, a brbljivu zebru Martija, Dubravko Jovanović. Sjajnoj glumačkoj ekipi pridružili su se Feđa Stojanović kao Aleksov tata Zuba, Danica Maksimović kao Aleksova mama, Mladen Andrejević kao Džulijen, kralj lemura, Dragan Vujić kao lav Makunga, Milena Dravić kao Nana, dok su čuveni pingvini, Kovalski i Kapetan, Marko Marković i Branislav Zeremski

Među novim likovima u afričkoj avanturi je najpoznatiji zavodnik među nilskim konjima, Moto Moto, kome glas daje Andrej Srećković iz benda "Sunshine", a kao verni pratioci glavnih junaka su i lemur Moris (Milan Antonić) i uglađeni batler majmun Mejson (Miroljub Turajlija). Režija sinhronizovanog "Madagaskara 2" poverena je Draganu Vujiću Vujketu.

Pogledajte još