Luković: Željan sam da igram za Srbiju

0

Odbrambeni fudbaler reprezentacije Srbije Aleksandar Luković pozvao je danas navijače da budu strpljivi sa podmlađenim nacionalnim timom i podrže ga.

“Podržavam odluku selektora (Siniše) Mihajlovića o podmlađivanju, ali mislim da grupa mlađih igrača, među kojima sam i ja, treba još da uči i igrački sazreva…Pozivam sve u Srbiji da imaju strpljenja za mlade igrače, da veruju u njih i podrže ih, kako bi osetili da imaju 'vetar u leđa'”, rekao je Luković novinarima u Staroj Pazovi.

Ovaj 30-godišnji defanzivac Zenita ranije se bio oprostio od reprezentacije, ali se vratio u nju kada je tim preuzeo Mihajlović.

“Ne bih mnogo govorio o mojoj odluci da se privremeno povučem iz reprezentacije…Dovoljan je bio jedan poziv i razgovor sa selektorom i ja sam opet tu, među dragim ljudima, željan da nastavim da igram za selekciju svoje zemlje. Nikad nisam govorio o razlozima tadašnje odluke, pa neću ni sada”, rekao je Luković.

Srbiju čekaju tri prijateljske utakmice u gostima sa jakim rivalim. Prva je 26. maja protiv svetskog i evropskog prvaka Španije u Sen Galenu, zatim 31. maja protiv Francuske u Remsu, i konačno protiv Švedske 5. juna.

Beta

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.