Naomi Vots prelepa nova Merlinka

0

Još 2010. se pričalo da će Naomi Vots igrati Merilin Monro u filmu Endrua Dominika, koji je trebalo da se snima po romanu Džojs Kerol Outs "Blonde". Od tada – tišina. Tj. do ovog prelepog editorijala za ruski "Vogue".

Da li će se film po romanu Džojs Kerol Outs “Blonde” u režiji Endrua Dominika uopšte i snimati – još uvek se zvanično ne zna. Ili, možda Rusi nešto znaju što niko ne zna?! Jer, u junskom broj ruskog izdanja magazina “Vogue” modni fotograf Ali Mahdavi je napravio izuzetno stajliš foto editorijal Naomi Vots kao Merilin Monro.

Reditelj Endru Dominik je trenutno u Kanu sa filmom “Killing Them Softly” u kome Bred Pit igra glavnu ulogu. On još uvek nije potvrdio da će uopšte doći do snimanja ovog filma o Merilin Monro, iako Naomi Vots izgleda zaista zanosno kao čuvena diva. Zar ne?

Prošle godine snimljen je film “My Week with Marilyn” u kome je čuvenu holivudsku glumicu igrala Mišel Vilijams. Za svoju transformaciju, Mišel je dobila niz pohvala. Mada, verujemo da bi i Naomi bila sjajna, bar sudeći po ovim fotografijama.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.