Loodiranjem do besplatnog letovanja!

Loodilo Nadlanu.com na Tviteru počinje 16. juna i završava se 8. jula! Za to vreme treba što više da tvituješ iz noćnog provoda. Koristi hashtag #loodilonadlanu kako bismo mogli da vidimo tvoje tvitove.

Što su tvoji tvitovi otkačeniji, luđi, smešniji, zanimljiviji, i bolje nam preneseš atmosferu iz klubova, i to u samo 140 karaktera –veće su šanse da baš ti osvojiš atraktivno putovanje u Grčku. I ne samo to!

Portal Nadlanu.com i agencija Puzzle Group organizuju veliku Loodilo Nadlanu žurku na kojoj će srećni dobitnici uživati u nezaboravnom provodu i mnogim iznenađenjima.

Loodilo vikendi za tvitovanje su: 16. i 17. jun, 23. i 24. jun, 30. jun i 1. jul, i 7. i 8. jul, i tada imaš priliku da nam preneseš svoje impresije iz noćnog života (broj tvitova s kojima učestvuješ je neograničen).

Nakon svakog vikenda Nadlanu.com bira najzanimljivije tvitove koji odlaze na glasanje. Tako se svake nedelje za vreme trajanja akcije Loodilo Nadlanu.com biraju po dva tvita koja imaju najviše glasova. Finalno glasanje za tvitove koji su ušli u uži izbor je od 16. do 20. jula! “Idejni tvorci” dva tvita koji budu imali najviše glasova odlaze na nezaboravno putovanje!

Dakle, tvoje je samo da se dobro zabavljaš u noćnom provodu, tvituješ, koristiš hashtag #loodilonadlanu, i budeš što zanimljiviji i otkačeniji! Ukoliko tvoj tvit uđe u glasanje, animiraj prijatelje da te podrže (“fejvovanjem”), jer su tako veće šanse da osvojiš putovanje!

Prati Noćni život Nadlanu, i budi u toku gde je najbolji provod, kao i naš Twitter nalog.

Loodiraj se, zabavljaj se, tvituj i osvoji putovanje na Krf!

Pogledajte još