Ne ide ti u ljubavi? Evo neočekivanih razloga!

0

Mnogi su samci zadovoljni svojim solo statusom, ali s vremenom će sigurno poželeti da uđu u vezu. Tako nešto će se dogoditi kad za to dođe vreme, ali u međuvremenu treba biti otvoren za sve mogućnosti. Predstavljavamo vam nekoliko stvari koje nas sprečavaju u tome da pronađemo ljubav koju želimo…

LOŠ POSAO

Provoditi osam sati na dan u lošem raspoloženju zbog posla koji mrzimo sigurno nam neće osigurati hrpu dobrih vibracija. Zbog toga ćemo patiti mi sami, a onda i naši potencijalni odnosi s drugim ljudima.

MANJAK SAMOPOUZDANJA

Obično našem izgledu ne fali ništa, ali mi često volimo da mislimo da nije tako. Manjak samopouzdanja jedan je od glavnih problema koji nas sprečavaju u pronalaženju ljubavi. Podcenjivanje sebe i precenjivanje drugih gotovo uvek rezultira nedostatkom hrabrosti u prilaženju osobama suprotnog spola.

GODINE

Kad se prekine dugogodišnja veza, mnogi ostanu samci u ranim tridesetima, što izaziva zabrinutost zbog “starosti”. Obično se radi računica poput: “Sad imam 31 godinu, upoznam tipa za vikend, zabavljamo se tri godine pre nego što se venčamo… Koliko ću godina imati kad rodim svoje prvo dete?“. U redu je planirati neke stvari, ali opsesivno razmišljati o određenim datumima nema nikakvog smisla. Požurivanjem stvari i napadnim nastupom nateraćeš tipove da od tebe beže glavom bez obzira.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.