Severina: "Da li je moguće biti i pravoslavac i katolik?"

U intervjuu za Gloriju otkrila je puno toga o svom životu između Splita, Zagreba, Beograda, Vršaca i najavila da ovih dana nameravaju da krste dete i da trenutno razmišlja o o tome da li je moguće da Aleksandar bude i pravoslavac i katolik.

- To s članskim kartama fudbalskih klubova bilo mi je jako simpatično. Milan je iskreni navijač Crvene zvezde, a ja sam zemljopisna navijačica Hajduka. Čak i u tom naoko divljem navijačkom svetu moguće je biti i hajdukovac i zvezdaš. Bilo bi lepo kada bi takav liberalan stav delile i verske ustanove, budući da ga ovih dana nameravamo krstiti. Pretpostavljate da razmišljam o tome je li moguće da bude i pravoslavac i katolik - rekla je Severina za hrvatsku Gloriju.

Pevačica je pričala i o tome kako je vratila linuju posle porođaja.

- Prva dva meseca nakon porođaja nisam smela vežbati zbog operacije, carskog reza. Osim toga, ako žena doji, nije dobro dodatno se iscrpljivati. Računala sam na gene i na to da sam ipak posljednjih dvadeset godina puno vremena provela u teretani. Mesečno sam gubila po dvije tri kile, a i nespavanje je valjda učinilo svoje. Tek prošli mesec počela sam s laganim vežbanjem i osećam se odlično - kaže Severina.

Pogledajte još