Tri seksi trenda za lepršav izgled

Iako klasični smokey eyes i crveni ruž nikad ne izlaze iz mode, leto je idealno vreme da se poigrate veselim bojama. Umesto crne olovke izaberite onu u boji. Smeđim očima najbolje odgovaraju ljubičaste, zelene, zlatne i bakrene nijanse, dok je za plave oči idealna zelena ili narandžasta boja. Zelenim očima pristaje zelena olovka, ali i smeđa i bakarna.

Olovka u boji može biti super izbor za dnevni look, ali ako se kombinuje sa maskarom u boji i senkom koja je u kontrastu sa nijansom olovke izgledaće super za svaki party. Ako birate olovku u boji, pazite da ostatak makeupa bude neutralan jer bi u suprotnom mogli izgledati prenapadno.

Vreli letnji trend

Ombre usne su jedan su od vodećih trendova ovog leta, a da biste postigli ovaj zaigrani look potrebne su vam dva ruža različitih nijansi. Pogledaj: Hit u šminkanju:Ombre usne

Romantika u kosi

Ako želite da promenite frizuru za tren savršen detalj su venčići koji su sve popularniji na crvenom tepihu, a nose ih glumice Kira Najtli i Kirsten Dunst. Ovaj modni detalj je bio izuzetno popularan 70-ih godina za vreme hippy pokreta.

Pogledajte još