Reditelj "Matriksa" Lari Vačovski je sada Lana Vačovski

U predstavljanju sigurno najvećeg filma jesenje sezone - "Atlas oblaka" (Cloud Atlas), reditelj Lari Vačovski (47) se prvi put predstavlja kao Lana Vačovski, nakon deset godina od kada je krenuo pripreme za promenu pola.

Jedan od najčuvenijih holivudskih reditelja, koji radi u tandemu sa bratom Endijem, se u video klipu koji sledi prvi put javno predstavlja kao Lana Vačovski. Nakon dugogodišnje hormonske terapije, Lari se po završetki filma "Speed Racer" (2008) podvrgao i operaciji promene pola, što verovatno i objašnjava pauzu koju je tandem Vačovski imao do ove godine i filma "Atlas oblaka".

Takođe, na iMDb-u kao rediteljka filmova čuvene "Matriks" trilogije je, zajedno sa Endijem, sada potpisana Lana Vačovski. Pored filma koji s velikim nestrpljenjem iščekujemo i predviđamo mu veliki uspeh - "Atlas oblaka", sestru i brata Vačovski - Lanu i Endija Vačovskog u 2014. godini očekuje i premijera SF akcije "Jupiter Ascending".

POGLEDAJ
: Produženi trejler filma "Atlas oblaka"

Lari ili Lana - u pitanju je taletnovana osoba. Tako da, ne sudi, jer znamo da voliš "Matriks". Važno je da je ona sada srećna u svojoj koži i da će nam praviti još uzbudljivih filmova, zar ne?

Pogledajte još