Počela prodaja karata za Dimitri from Paris

Dimitrijevi muzički uticaji duboko su ukorenjeni u zvucima fanka i diska sedamdesetih sa kojima kombinuje današnji haus, ali i saundtrakove kultnih filmskih ostvaranja iz pedesetih i šezdesetih godina. On nosi titulu ambasadora modernih francuskih klubskih zvukova i njegov stil se opisuje kao neosporno elegantan, ali ga zbog njegove posvećenosti radu nazivaju i muzičkim fanatikom. To je prepoznala i Vlada Francuske koja mu je dodelila zvanični čin Viteza umetnosti i književnosti, čime je postao jedan od retkih elektronskih izvođača sa ovim priznanjem.

Tokom svoje tridesetogodišnje karijere ovaj čovek iz Pariza prodao je više od milion primeraka svojih eklektičnih izleta, a bez velikog marketinga postao je i čest gost na brojnim gala žurkama. Između ostalih, puštao je muziku na proslavama osnivača “Plejboja“ Hjua Hefnera, ali i na “high class” modnim revijama Šanel, Karla Lagerfilda, Žan Pol Gotjea, Iv Sen Lorena...

Ali, čak i kad je nastupao na tako otmenim proslavama sa velikim brojem istinskih zvezda iz sveta mode, Dimitri je ostao dosledan jednom svom principu. Nikada ga ne pitajte pre žurke šta će na njoj puštati jer to ne zna. On pušta da ga trenutak i masa inspirišu, tako da će i na nastupu u “Brankowom” biti isto.

Karte se mogu kupiti svakog dana u baru “Brankow“ od 20 do 01 sata po ceni od 700 dinara. Broj ulaznica je ograničen, pa ih možete rezervisati na 069 83 00 777.

Pogledajte još