Ovo nikada nemojte da naručite u fast foodu!

Za kratko vreme dobijeno je čak šest hiljada komentara. Izdvajamo neke od zanimljivijih.

Chicken Nuggets: "Kad sam radio u McDonaldsu, slučajno sam ostavio sto Chicken Nuggetsa pored blagajne. Kako su bili predugo na tom mestu, otopili su se, odnosno pretvorili u tečnost. Nikad nisam shvatio zašto", napisao je bivši radnik McDonaldsa.

Wendy's Chili: "Kao meso za Wendy's Chili koriste se pljeskavice koje su na grillu bile predugo da bi se poslužile mušterijama. Te pljeskavice se stave u kantu i ubace u frižider. Kad se napravi čili, izvade ih iz frižidera raskomadaju i ubace u njega", napisala je bivša radnica ovog lanca.

Vegetarijanski meniji
mnogi komentatori su priznali da vegetarijanske menije peku i prže na istom ulju s mesnim, korisnik napisao je kako je neke od vegetarijanskih menija stavio u fritezu u istom ulju sa slaninom.

Pečena piletina: većina komentatora složila se oko jednog: Nikad nemojte naručiti pečenu piletinu. Tako je jedan korisnik napisao da ih utapa u tekući margarin da ne budu lepljivi, a bivši radnik "Subwaya" opisao je postupak opuštanja sleđenih šnicla pilećih prsa na sledeći način: Prvo se satima namače u vrućoj vodi da bi se na kraju dana cedila voda iz pilića.

Pogledajte još