Sajentolozi love Roba Petinsona!

Kako pišu američki mediji, a prenosi "Tportal", izvor blizak holivudskoj zvezdi u usponu tvrdi da su vodeći ljudi Sajentološke crkve bacili oko na Roberta Petinsona ne bi li ga privoleli da se preobrati u sajentologa i da su posao oko ubeđivanja dodelili njegovoj prijateljici i komšinici Kristi Eli za koju se tvrdi da sve češće posećuje glumca na njegovom imanju.

Ovaj izvor dalje okriva da bi sajentolozi jako voleli da vide Roberta u svojim redovima jer ga smatraju odličnim kandidatom koji ispunjava sve potrebne uslove: mlad je, uspešan, zgodan, vrlo bogat i veoma podseća na Toma Kruza iz mlađih dana. Ono što ga njima posebno čini interesantnim jeste činjenica da Petinson trenutno prolazi kroz veoma težak emotivni period zbog raskida sa Kristen Stjuart, a pripadnici sajentologije bi mogli da mu pomognu, kao što to, kako tvrde, čine za svakog ko se nađe u nevolji, moleći se za ljude u slabim trenucima.

I ne samo to, Robert je viđen kao pravi lider sajentološkog podmlatka koji bi mogao da animira i privuče druge mlade zvezde, kao što to čine Tom Kruz i Džon Travolta sa starijom postavkom Holivuda.

Pogledajte još