Trener AEL-a: Delovali smo kao porodica

"Trener može da rizikuje, da mu zamisao prođe ili ne, ali velika je stvar kada sa pobedom napuštate teren protiv velikog kluba i navijači vam aplaudiraju, to je za mene velika stvar. Želim Partizanu mnogo uspeha u narednim utakmicama koje će ih, nadam se, odvesti u Ligu Evropa", rekao je Hristodolu posle pobede u Beogradu nad Partizanom sa 1:0.

POGLEDAJ VIDEO: Partizan - AEL 0:1

AEL će igrati baraž za Ligu šampiona, dok će Partizan takmičenje nastaviti u kvalifikacijama za Ligu Evropa.

"Pošto smo postigli gol i što nam je isključen igrač hteli smo da zadržimo rezultat. Jedan igrač je pokrivao drugog, bili smo kao prava porodica. Ne samo da smo zadržali 1:0 nego smo mogli dapostignemo još koji gol, posebno pred kraj utakmice", kazao je Hristodolu.

Trener kiparske ekipe je istakao da je znao da će Partizan napasti njegov tim i da njegov klub neće uspeti u nameri da pobedi ako se samo bude branio.

"Igrale su dve velike ekipe i rezultat je bio otvoren u obe utakmice. Izašli smo vrlo visoko jer smo znali da će Partizan da nas pritisne, da će tako igrati. Hteli smo da igramo fudbal, ali smo znali da nećemo uspeti ako budemo bili pasivni"
, istakao je Hristodolu.

Beta

Pogledajte još