Sijamske bliznakinje snimaju rijaliti

Sestre Hensel predstavljaju najređi oblik sijamskih blizanaca i pravo je čudo što su uopšte preživele detinjstvo. Tela ovih devojaka su spojena, dok im je glava odvojena, a roditelji ih iz straha za njihov život nikada nisu hteli da ih razdvoje.

Uprkos tome, one se nisu predavale ovom velikom hendikepu već su pokušale da vode što normalniji život, pa su tako, između ostalog, uspele i da diplomiraju na Univerzitetu u Minesoti. U želji da sebe nagrade za postignut uspeh, one su rešile da, poput mnogih mladih devojaka, sa prijateljima proputuju Evropom, a da po povratku potraže posao. Sve ovo će zabeležiti i kamere jer su sestre pristale da snime svoj rijaliti šou, piše "Dejli mejl"

One su već bile poznate javnosti pošto su 1996. godine gostovale u čuvenoj emisij Opre Vinfri, a slikale su se i za naslovnu stranu magazina "Life".

Iako su bukvalno nerazdvojne od rođenja, sestre su stasale u dve sasvim drugačije ličnosti i karaktere i imaju različita interesovanja. Dok je Ebigejl tvrdoglava i voli za sok od pomorandže za doručak, Britani obožava da se šali i ujutro pije samo mleko. Obe se bave sportom i sviraju klavir, čak su naučile i da voze automobil, iako je to izgledalo nemoguće.

Prikazivanje njihovog rialitija počeće 28. avgusta, a zvaće se "Ebi i Britani".

Pogledajte još