Trener Jović: Nadam se da neće sve stati sa Milicom

"Ne mogu da kažem da sam presrećan, jer to je premala reč. Uradili smo nešto veliko za našu državu, a onda i za tekvondo, koji nije imao dovoljno pažnje do sada, jer je manji od drugih sportova, ali rezultat na Olimpijskim igrama može da ga podigne tamo gde mu je mesto", rekao je Jović novinarima u Londonu posle trijumfa Mandićeve.

"Nadam se da ovo nije kraj. Ko prati, zna da ona pravi rezultate u poslednje dve godine i da ima kontinuitet. Ovo je naša šansa. Nadam se da ne staje sve sa Milicom. Dragana (Gladović) i Damir (Fejzić) su mladji od nje i njih je pojela trema. Treba da ih podržimo jer su oni potencijal za Rio", kazao je Jović.

POGLEDAJ VIDEO: Zlatna Milica Mandić

Mandićeva je zlato u teškoj kategoriji osvojila pobedivši branioca titule, zatim nekadašnju evropsku prvakinju, kao i sadašnju evropsku i svetsku, a ranije je gubila od sve tri.

"Taktika je za svaku borbu posebna. Imali smo sreću u tadašnjoj nesreći, jer je Milica radila sa svima njima polufinala i finala i gubila, uglavnom zbog sudija, jer nije bilo elektronskih oklopa. Srbija nalazi svoje mesto kad imamo ovakvo sudjenje, video riplej, javni bim, a onda nema veze iz koje zemlje dolaziš. Evo i Gabon je uzeo medalju", rekao je popularni Gale.

On je sa novinarima pričao u dahu, bilo mu je teško postaviti i pitanje, ali je uspeo da iznese i lični utisak:

"Nemam reči da opišem to što smo usrećili neke ljude u Srbiji. Nije ovo kao fudbal, ali imamo svoje navijače i nadam se da su srećni...Ne znam kako je to biti trener olimpijske šampionke, jer sam tek sada postao, pa ćemo videti za neko vreme", rekao je Jović.

Beta

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.