fbpx

Zvezda predstavila drim-tim

Posle Andrije Prlainovića, koji je još u subotu potpisao ugovor sa crveno-belima danas su novi članovi kluba postali srpski reprezentativci Nikola Rađen i Duško Pijetlović, zatim golman Crne Gore Denis Šefik, kao i mladi reprezentativac Srbije Boris Vapenski, dosadašnji igrač Vojvodine.

Prlainović je istakao da mu je veoma drago što se reprezentativci iz inostranstva vraćaju u domaće klubove.

"Većina reprezentacija na Olimpijskim igrama u Londonu imala je igrače iz svojih liga i to je velika prednost za svaki nacionalni tim. Nadam se da će tako biti ubuduće i kod nas. Srećan sam što se pojavio još jedan klub u Srbiji koji može da se nadmeće za šsampionsku titulu", rekao je Prlainović.

Rađen je takođe izrazio nadu da će okupljanje reprezentativac u Zvezdi dodatno doprineti razvoju srpskog vaterpola.

"Ne znamo trenutno kakve su mogućnosti ovog tima, ali verujemo da ćemo uz pomoć navijača napraviti mnogo. Drago mi je da je Srbija dobila još jedan vaterpolo klub, najdraže je igrati u svojoj zemlji, posebno zbog toga što postoji rivalitet između Zvezde i Partizana"
, poručio je on.

I treći bivši igrač Partizana, koji će naredne sezone nositi crveno-belu kapicu Duško Pijetlović rekao je da je zadovoljan zbog povratka kući.

"Učiniću sve da ispunim zadate uslove i pomognem klubu. Želja nam je da osvojimo titulu, a trudićemo se da odemo što dalje u Evropi", istakao je Pijetlović.

Golman selekcije Crne Gore Denis Šefik, takođe bivši član Partizana, konstatovao je da je velika stvar što će Srbija naredne sezone imati večiti derbi u vaterpolu.

"Publika će moći da uživa i to je najvažnije. Ambicije kluba su jasne i potrudićemo se da opravdamo poverenje" rekao je Šefik.

Mladi reprezentativac Boris Vapenski odlučio je da se preseli iz Novog Sada u Beograd.

"Veoma sam srećan što ću biti u istoj ekipi sa tako vrhunskim igračima. Nadam se da ćemo imati sjajnu sezonu", zaključio je Vapenski.

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.