Vermezović: Igrači su položili maturu

"Odigrali smo dobru utakmicu i konačno smo nagrađeni pozitivnim rezultatom. Imali smo dosta prilika. Mislio sam da ne valja što smo promašili toliko šansi, ali bili smo puni pozitivne energije. Mislim da su moji igrači položili maturu. Ozbiljno su odigrali utakmicu, bilo je teško, svaka im čast", rekao je Vermezović posle utakmice na stadionu Partizana.

Partizan je u prvom meču izgubio pre nedelju dana sa 3:2 u gostima, ali je večeras na svom terenu pobedio sa 1:0 pa je zbog golova u gostima eliminisao norvešku ekipu.

POGLEDAJ VIDEO: Partizan - Tromso 1:0

Vermezović je kazao da je Super liga Srbije i dalje prioritet za njegov klub.

"Liga Evropa je bila realna opcija u našim planovima, realnija nego Liga šampiona. Onda se pojavila sumnja, ali smo izgurali to. Imamo šest utakmica još, ali nam je i dalje prioritet domaće prvenstvo", kazao je trener crno-belih.

Partizanov "večiti" rival Crvena zvezda nije uspela da se plasira u grupnu fazu Lige Evropa, a Vermezović je istakao da mu je žao zbog toga jer Srbija gubi preko potrebne bodove.

"Čuo sam da je Zvezda imala aktivan rezultat do samog kraja. Šteta je što nisu ušli u grupnu fazu, to bi bilo dobro za srpski fudbal, ali smo mi tu da skupljamo bodove"
, istakao je Vermezović.

Beta

Pogledajte još