Sedam tipova frajera koje treba izbegavati

Dok tragaš za princem iz bajke koga ćeš s ponosom predstaviti mami i tati, dobro otvori oči da u silnoj želji za ljubavnom srećom ne padneš na nekog frajera koji spada u sledećih sedam grupa.

1. Frajer koji opsesivno šalje SMS-ove
On jednostavno ne može da ispusti mobilni telefon iz ruku. Svaki sekund gleda u taj mali ekran, čak iako ti na dejtu sediš na metar od njega. Momenat kada bi trebalo da razmisliš da li da izađeš ponovo s njim jeste onaj kada kucka SMS dok ti pokušavaš da se otvoriš i ispričaš nešto lično. Uostalom, toliko je nekulturno non-stop gledati u mobilni telefon dok pričaš s nekim!

2. Frajer koji serijski izlazi sa devojkama
Ako mu na Facebook profilu vidiš bezbroj fotografija iz ludog noćnog života na kojima se najrazličitijim devojkama - možda ne bi bilo loše da posumnjaš da ne spada upravo u gorepomenuti tip frajera. Koja devojka želi da bude nekom frajeru broj "taj i taj"?! Ne nasedaj na trikove i dobro promisli pre nego li se ozbiljno posvetiš frajeru koji serijski izlazi s devojkama.

3. Frajer koji je zaista "loš momak"
Znamo, "loš momak" zna da bude seksi sav tako "na ivici"... Ali, frajer koji vara, krade ili je agresivan - to nije nimalo seksi. Ne troši svoju ljubavnu energiju na još jedan "izgubljen slučaj koji treba spašavati". Bolje udomi nekog psa, a nađi nežnog i poštenog frajera. Uzdahe za "lošim momcima" ostavi za filmove, jer u realnosti su oni potencijalni (ili zaista!) kriminalci.

4. Frajer koji "pušta korenje" na fotelji
Da li ima nešto gore od frajera koji je u stanju da provede sate zavaljen u fotelji sa grickalicama i pivom? On samo zna da zabavi (i sebe i tebe) igrajući igrice ili gledajući TV. Jedini sport kojim se bavi je pritiskanje dugmića na daljinskom. Ne troši sebe na tipa koji neće nikada mrdnuti u životu - ni bukvalno, ni figurativno. Nađi nekog ko može da te prati!

5. Frajeri koji mrze žene
On mrzi žene, jer ih stalno kritikuje, pronalazi im mane i mršti se na njih. Ne, on nije gej. Gejevi to ne čine. On je samo jedna previše teška osoba koja ima mizogine stavove. Takav neko ti ne treba u životu. Uostalom, što on uopšte i izlazi sa ženama, ako mu toliko smeta sve što one danas predstavljaju?! To je samo još jedna mizogina kukavica koju treba da izbegavaš.

6. Frajer - kontrol frik
Vreme da obrišeš njegov broj iz mobilnog telefona je kada shvatiš da te stalno proverava u svim segmentima svakodnevice - od toga koliko novca imaš u novčaniku do toga koliko muškaraca prijatelja imaš. Još ako se u celu "kontrol frik"-kombinaciju uključi i ljubomora... Haos! Bolje ga zaobiđi u širokom luku, jer kome treba neko ko ga guši.

7. Frajer - manipulator
Uvek sebi kaži: Niko, ali niko ne sme da se igra sa mojim osećanjima! Ako on to radi - manipuliše svim što ti želiš da mu pružiš ili ti postavlja neke uslove, to znači da vaša veza nema budućnosti. Ne mešaj to što "gura nos" u sve s naklonošću, jer on zapravo "ispituje teren" koliko će moći da manipuliše (čak i nesvesno) tvojim srcem.

Koji od ovih tipova frajera je bio tvoj bivši? Da li smo neki tip propustili i koji?

Pogledajte još