Grand produkcija kupuje TV Avalu?

Kako saznaje list "Kurir" prvi čovek Granda Saša Popović će postati jedan od suvlasnika TV Avale nakon što od biznismena Danka Đunića otkupi 46.6 odsto akcija ove televizije. Preostali deo akcija koje su trenutno u vlasništvu Austrijanca Johanesa Vernera Krausa, navodno će otkupiti jedan izuzetno moćan investitor, koji će na sebe preuzeti obavezu da isplati sva dugovanja TV Avala, dok se udeo Željka Mitrovića u vlasništvnu neće menjati - njemu će ostati dosadašnjih 4.9 odsto akcija.

Naime, kako piše "Kurir", Saša Popović i Lepa Brena, koja je zajedno sa suprugom Slobodanom Živojinovićem takođe suvlasnica Grand produkcije, već su kontaktirali Republičku radiodufuznu agenciju ovim povodom i samo čekaju da Boba stigne iz Amerike u kojoj se trenutno nalazi.

"Popović će biti mozak te nove televizije, kojoj će promeniti ime u Narodna. On će sa Pinka preneti emisije „Grand produkcije“, osim „Grand šoua“ i „Zvezda Granda“, a s Brenom i Bobom Živojinovićem pokrenuće nove projekte i osmišljavati program. Biće izmireni svi dugovi prema zaposlenima i partnerima TV Avala, a Mitrović će im ustupiti svoje studije u Šimanovcima za potrebe snimanja", otkriva dobro obavešten Kurirov izvor.

Na pitanje novinara "Kurira", Popović je kratko odgovorio: "Pregovori su još u toku, a rasplet je neizvestan."

Ako ste se pitali otkud to da je Željko Mitrović rešio da na Pinku drastično smanji narodnu muziku, sad znate i zašto.

Pogledajte još