Tadić bez Krleta, Džesi i Vuka?

Telegraf piše, a novinari odavno znaju ko je i kako brukao Borisa Tadića, bahateći se, preteći novinarima i urednicima.

Uglavnom, ko bi rekao da je Borisu Tadiću trebalo toliko vremena da kao čovek iz ugledne i pristojne porodice vidi ko je sramota za njega i za stranku.

Eto, recimo, telegraf piše da je predsednik Demokratske stranke Boris Tadić “stavio na led” svoje dojučerašnje najbliže saradnike iz kabineta i stranke! Tadić se navodno više ne javlja i ne komunicira sa Jasminom Stojanov, Nebojšom Krstićem i Vukom Jeremićem, a jedini sa kim je ostao u kontaktu je šef kabineta Miki Rakić.

(old_image)

Ko zna ko je Džesi?
A dobro je znaju novinari, oni čija je koleginica nekada bila. I baš se njima, kao glavnim svedocima njenih profesionalnih dometa, najviše i "svetila", preteći i ucenjujući bahatim tonom uvek i u svakoj prilici. Sa pozicije šefice Tadićevog PR tima.

Pa otkud taj redosled, pitam se? Jel zna neko od vas ko je Jasmina Stojanov? Garant da ne zna. To znaju samo članovi Tadićevog kabineta i članovi DS.

A dobro je znaju novinari, oni čija je koleginica nekada bila. I baš se njima, kao glavnim svedocima njenih profesionalnih dometa, najviše i "svetila", preteći i ucenjujući bahatim tonom uvek i u svakoj prilici sa pozicije šefice PR kabineta.

Biće prilike pa će i ta priča dospeti u javnost. Dosad nije jer su mnogi ipak mislili da je Demokratska stranka bitnija od Jasmine.

Kad, ispostavilo se da se baš sad ili tek sada Tadić stidi izgleda prvo nje, pa Krleta, pa Vuka. I neće da im se javi na telefon.

Za Krleta ne znam i ne bih se zaklela... Lečio nas čovek sve na Visu u Komiži mnogih dobrih starih godina, kada smo tamo letovali, a on radio u maloj lokalnoj ambulanti. Ali za Jasminu - znam...

Evo šta piše Telegraf:

Krle i Džesi:
"Obavljali su za njega prljave poslove poput smenjivanja neposlušnih urednika, a njihov uticaj na Borisa je bio toliko veliki da je to izazivalo zgražavanje u stranci".

Krstić i Stojanova, popularni Krle i Džesi, postali su žrtve Tadićevog izbornog poraza, kao i njegove ne baš blistave pozicije u stranci. Njih dvoje su doskora bili ključni igrači iz najbližeg okruženja predsednika, udarna pesnica u kontroli medija.

Obavljali su za njega prljave poslove poput smenjivanja neposlušnih urednika, a njihov uticaj na Borisa je bio toliko veliki da je to izazivalo zgražavanje u stranci, pogotovo u samom vrhu DS i među potpredsednicima, kaže za Telegraf odlično obavešteni sagovornik.

Pogledajte još