Tom Kruz i Kameron Dijaz u tajnoj vezi?

Dobar PR ili se Tom Kruz brzo oporavio nakon razvoda od Kejti Holms, tek američki tabloidi bruje o njegovoj novoj vezi.

Tek što se stišala bura oko njegovog razvoda, privatni život holivudske zvezde je ponovo postao glavna tema žute štampe. Ovoga puta zbog nove veze, navodno, sa koleginicom Kameron Dijaz.

Kako je tabloidu "Life&Style" ispričao neimenovani izvor, romansa Toma i Kameron je započela na proslavi njenog 40. rođendana u hotelu "Coworth Park" u Londonu, da bi nedugo potom bili viđeni i na jednoj romantičnoj večeri u istom gradu.

Inače, njihovo prijateljstvo traje još od snimanja filma "Vanila sky" u kome su zajedno igrali, a poznato je da se lepa glumica u svojim izjavama često veoma pozitivno izjašnjavala o Tomu govoreći kako je on "odličan tip". Slučajnost ili naznaka neke aluzije, tak, Kameron je takođe često isticala kako joj ne bi bio ni najmanji problem kada bi njen budući partner već imao decu.

Kako bilo, sigurni smo da će do premijere novog Kruzovog filma "Džek Ričer" kod nas u bioskopima, zakazane za 3. januar naredne godine, biti poznato da li je ovo prijateljstvo zaista preraslo u nešto više ili će se već sajentološka braća "pobrinuti" za novu gospođu Kruz.

Pogledajte još