Internet senzacija: WC kluba iznenadio prolaznike

Štaviše, vlasnici ih nisu upozorili da su njihove gole zadnjice ne samo vidljive s ulice, a iste su ubrzo postale prava internet "senzacija" u kojoj su se raspisali brojni svetski mediji. Većina posetilaca smatralo je da je reč o reflektivnim staklima i da prolaznici ne mogu videti unutra, prenosi Daily Mail.

"Pogled iznutra je fantastičan, ali spolja ne. Video sam ljude kako mi mašu. Kada sedite na 'prestolu' ne očekujete gledaoce", rekao je jedan posetilac za New York Daily News.

Međutim, ovo nije prvi put da je Standard Hotel u kojem se klub nalazi, pronašao put do naslovnica. Još 2009. prolaznici su uživali u besplatnom "peep showu" pa se na repertoaru našao seks parova, snimanje porno filmova, a jedan je prolaznik bio oduševljen kada je ugledao golu gošću koja je blizu prozora - skakala na trampolinu.

Sličnog su stava i brojni drugi posetioci ovog kluba koji su takođe rekli da publiku nisu očekivali, a među poznatijim ličnostima Boom Boom Rooma nalaze se i poznata imena kao što su Leonardo DiCaprio i Cameron Diaz koji bi svakako naišli na oduševljenje slučajnih prolaznika.

Pogledajte još