Da li bi Neletu bilo bolje da snima turske serije?

Vest o povratku kultnih Nadrealista odjeknula je Balkanom iako se u ovoj fazi o seriji vrlo malo toga zna.

Jedan od glumaca koji su činili predratnu postavu, koja je i stekla kultni status, bio je i Boris Šiber, a on u ovom potezu bivšeg kolege ne vidi ništa loše.

"Neka snima, zakonom nije zabranjeno šaliti se i nasmijavati ljude. Koliko znam, Nadrealiste nije zabranjeno snimati, svako to može raditi pa tako i Nele. O tom projektu znam samo iz medija, s Neletom se nisam čuo negdje od veljače 1992. godine i nismo ni u kakvim odnosima", kazao je Šiber za portal Radiosarajevo.ba.

Pokazalo se da ni ostali članovi sarajevske Top liste nemaju ništa protiv Neletovog projekta, međutim, Zenit Đozić sumnja da će se serijal snimati pod imenom "Top lista nadrealista".

"Nemam nikakav poseban komentar jer u novinama se piše sve i svašta. Volim da čujem dobar humor odakle god da dolazi. Mislim da Nele ne bi koristio ime Top liste nadrealista u bilo kojem svom projektu, i da producenti ugled i reputaciju našeg serijala vešto koriste kao promotivni trik. Top lista je bila jedan geografsko – istorijsko – umetnički fenomen, koji je vezan za jedan određeni prostor, i suština se jednostavno ne može promeniti na takav način", rekao je Đozić za Radiosarajevo.ba.

Elvis J. Kurtovich smatra da je prošlo vreme humorističkih serijala i da bi im pametnije bilo da snime tursku seriju.

"Mislim da je u pitanju trik producenata i da se serija neće tako zvati. Nekad davno vidio sam plakat za nastup Whitesnakea u Puli ili negde drugo na jadranskog obali, pisalo je 'Whitesnake bez Davida Coverdalea'. Ne znam zašto ali nisam otišao mada volim njihove pesme"
, priseća se Elvis.

Prisetimo se, Nele Karajlić je za snimanje "Novih Nadrealista" skupio brojne glumce iz Srbije poput Nikole Koja, Vesne Trivalić, Zorana Cvijanovića, Miloša Samolova i Katarine Marković, a on je ujedno i jedini član originalne postave koji će se pojaviti u novim epizodama koje bi trebalo da emituju do kraja godine.

Izvor: index.hr

Pogledajte još