Tri najveća straha žena koje izlaze iz veze

Zauvek sama

Prvi i najveći strah većine žena je taj da će nakon prekida ostati bez partnera do kraja života. Ovaj strah može toliko da paralizuje, da se žena stvarno podsvesno bori protiv novih ljubavi. Ovog se straha vrlo jednostavno rešiti: Ovo nije tvoj prvi prekid, a verovatno nije ni poslednji. Uvek možeš naći nekog novog, samo se treba prema ljudima.

Ja ne valjam

Većina će ostavljenih žena smatrati prekid nečim za šta su same krive, a mnoge će razviti osećaj manje vrednosti. Bez obzira na to ko je kriv za prekid, ovo je vreme za nove početke. Ako stvarno osećaš da treba da radiš na sebi, ovo je idealna prilika da kreneš od nule...

Promena je grozna

Kad se naviknemo na nešto, teško se mirimo s tim da toga više nema. Tvoj dečko je do juče bio tvoje rame za plakanje, a sada, kada ti najviše treba, ne možeš mu se obratiti. Ovo je vreme za ponovno spajanje s prijateljima, otkrivanje novih interesa i hobija i napuštanje starih navika. Čim se rešiš navike i pronađeš neku drugu zanimaciju, shvatićeš da promena nije loša, nego baš ono što ti je trebalo.

Pogledajte još