Uz pomoć navijača do pobede protiv Partizana

On je kao mogući odlučujući faktor naveo podršku sa tribina i pozvao Novosađane da sutra ispune tribine.

"Idemo na pobedu, znamo da će biti teško i da ćemo morati mnogo toga da popravimo u odnosu na prethodne utakmice, jer individulanom igrom nećemo postići apsolutno ništa. Moramo da budemo skoncentrisani i očekujem da će veliku ulogu imati navijači", rekao je Vignjević na konferenciji za medije u Novom sadu.

On je istakao da najveća opasnost preti od kapitena crno-belih Saše Ilića.

"Saša Ilić je najveća opasnost i glavna snaga Partizana. Moraćemo posebnu pažnju da obratimo na njegove pasova prema napadačima. U svakom slučaju očekujem odlična utakmica i uveren sam da će gledaoci uživati", konstatovao je on.

Vignjević je dodao da je Almami Moreira u konkurenciji za tim, ali da ne zna koliko je nekadašnji fudbaler Partizana spreman, pošto praktično nije trenirao. Ujedno, izrazio je žaljenje što u timu zbog povrede neće biti mladi vezista Nebojša Kosović.

Golgeter Novosađana Milan Bojović rekao je da se unapred raduje duelu sa Partizanom, jer sa njima "može da se igra".

"Sve ekipe koje dolaze kod nas uglavnom se zatvore, a Partizan to sigurno neće da uradi i to je prava prilika da pokažemo koliko možemo. Pozivam navijače da nas podrže"
, poručio je Bojović.

Utakmica sedmog kola prvenstva Srbije između Vojvodine i Partizana igra se sutra od 14 sati na stadionu "Karađorđe" u Novom Sadu.

(Tanjug)

Pogledajte još