Lazić: Očekuje nas teška utakmica u Zadru

"Očekuje nas veoma teška utakmica. Zadrani su se sigurno napunili samopouzdanjem, jer su u prvom kolu u Beogradu odigrali veoma dobro. Sa druge strane, mi smo izgubili u Splitu zato sada imamo obavezu da u drastičnoj meri popravimo pristup i zabeležimo pobedu", počeo je priču trener Crvene zvezde DIVA Milivoje Lazić.

Crveno-beli će u ponedeljak odraditi jedan trening, a imaće i uobičajeni sastanak na kome će detaljno analizirati rivala.

"Zadar ima odličan tim. To je sastav bez istaknutih pojedinaca, ali su popunjeni na svim pozicijama. Takođe, nedavno su potpisali ugovor sa veoma kvalitetnim plejmejkerom. U igri Zadra dominira krilni-centar Trevis Romeo, čije su osnovne karakteristike snaga, brzina i veliko iskustvo. Zadar je jako borbena ekipa koja često menja ritam, agresivni su i u odbrani i u napadu, igraju dosta kontri, a svoju šansu traže iz laganih poena i dobroj igri u tranziciji", istakao je Lazić i potom dodao:

"Mislim da će i u ovom meču mnogo toga zavisti od nas samih. Šansu za pobedu vidim samo u nama, odnosno u našem vrlo angažovanom pristupu. Ukoliko Zvezda ovoj utakmici bude pristupila na pravi način, to je naša šansa za uspeh ne samo na ovom meču, već u celoj sezoni. Moramo da prikažemo veću borbenost, želju, da izgaramo na terenu i siguran sam da će se taj trud isplatiti", zaključio je Lazić.

Pogledajte još