Vermezović: Neiskustvo odnelo bodove

"U pojedinim delovima meča igrali smo sasvim korektno. Šteta je što smo primili golove na kraju prvog i početkom drugog poluvremena, ali to je danak neiskustvu. Ova utakmica bila je velika škola za neke od naših mladih fudbalera i nadam se da su naučili nešto i izvukli pouke. Ovo im je bilo veliko iskustvo", rekao je Vermezović posle meča u Kazanju u kojem su crno-beli poraženi sa 0:2.

On je rekao da je znao da njegov tim čeka težak meč u Rusiji.

POGLEDAJ VIDEO: Rubin - Partizan 2:0

"Znali smo da nas čeka težak meč. Rubin je ozbiljna ekipa, jedna od najboljih u Rusiji i Evropi, međutim, došli smo ovde da probamo da igramo i pokažemo deo našeg repertoara", istakao je Vermezović.

"Da bismo večeras pobedili, trebalo je da se slože neke kockice. Oni da imaju loš dan, a mi da budemo u najboljem mogućem momentu, međutim, nije se desilo ni jedno ni drugo", dodao je Partizanov trener.

U drugom meču drugog kola Grupe H Lige Evropa Inter je u gostima pobedio azerbejdžanski Nefči sa 3:1.

Inter i Rubin sada imaju po četiri boda, dok su Partizan i Nefčiostali sa po jednim.

U trećem kolu, 25. oktobra, Partizan će igrati u Milanu protiv Intera, a Rubin će biti domaćin Nefčiju.

Rubin: Rižikov, Kuzmin, Navas, Orbaiz, Marčano, Rjazancev (od 82. Eduardo), Eremenko, Boketi, Karadeniz (od 77. Kašajev), Načo, Rondon (od 81. Davidov).

Partizan: Stojković, Miljković, Ivanov, Ostojić, Volkov, Kamara, S. Marković, Jojić, S. Ilić (od 74. S. Šćepović), Ninković (od 61. Mitrović), L. Marković.






Beta

Pogledajte još