Srpsko - ekonomski kongres starleta (SEKS) na proleće u Beogradu

Najavljuje se da će na Srpsko - ekonomski kongres starleta (SEKS) u srpsku prestonicu doći poznata Koko, koja je kako je poznato, jednim delom i srpskog porekla, očekuje se dolazak i Kim Kardašijan koja će eksluzivno na beogradskim splavovima snimati svoju rijaliti emisiju "U korak sa Kim Karašijan".

Kako saznaje Nadlanu.com, domaćica svetskih starleta biće Stanija Dobrojević koja već ima veze u Njujorku, kako sa starletama, tako i sa uticajnim biznismenima, koji su raspoloženi da finansijski pomognu ceo događaj.

Koko u akciji

(old_image)

Očekjuje se da će starlete biti smeštene, kako kaže naš izvor, u neki od eksluzivnih beogradskih hotela početkom maja 2013. godine.

- Ovo je odlična prilika da se promoviše srpski turizam, ali možda da se u Srbiju privuku i strani investitori, koji bi moglu da na dobar način spoje posao i zadovoljstvo. Noćni život Beograda i beogradski splavovi već su dovoljno poznati u svetskoj javnosti i veoma su zaslužni za ovaj događaj. Verujte da Koko jedva čeka da dođe u Srbiju, proba šljivovicu, ajvar i kajmak. Kim Kardašijan koja je, mada to ne ističe, pravoslavne veroispovesti, ima želju da vidi najveći pravoslavni hram na svetu - kaže naš izvor.

Još nije poznato šta će biti teme skupa statleta, ali pretpostavlja se da će starlete imati dosta tema o kojima će raspravljati tokom tri dana skupa - od svetske ekonomske krize, nezaposlenosti, mira u svetu. Očekuje se i da će specijalna gošća biti Suzana Mančić.

- Domaćica Stanija je jasna u svojoj nameri da otvori školu za starlete i ovo će biti sigurno dobra prilika da objasni i svetskoj javnosti potrebu za jednim ovakvim zanimanjem i pokaže stranim poslovnim ljudima sve mogućnosti Beograda. Ona je jasna u nameri da otvori školu za starlete i veruje da naše lepotice uz malu pomoć, koleginica iz sveta, mogu da izvedu Srbiju u svet i iz ekonomske krize - kaže izvor Nadlanu.com

Podsećamo da je Stanija Dobrojević potvrdila informaciju da otvara školu za starlete.

- Da, tačno je da otvaram školu za starlete, iz nekoliko razloga. Pod jedan - to će biti prva takva škola u svetu. Pod dva - najlepše žene na svetu su Srpkinje, tako da neće biti prijemnog ispita. Pod tri - biće predmet diplomatija, tako da će naše lepotice imati veće šanse da izvedu našu zemlju u svet, za razliiku od naših političara. Starletu za predsednika! - izjavila je Stanija za “Alo!”.

Stanija je naglasila da će u njenoj školi neki od predmeta biti i izgled, ponašanje, stil, fotografisanje, predmet o muškarcima i tome kako osvojiti muškarca.

Pogledajte još