POMIRENJE NA POMOLU: Stanija Dobrojević i Asmin Durdžić sreli se u Majamiju (FOTO)

Nakon što su korisnici društvenih mreža shvatili da su Stanija Dobrojević i Asmin Durdžić zajedno u Majamiju, mediji su kontaktirali Durdžića kako bi saznali da li su uspeli da obnove svoju emotivnu vezu koju su prekidali više puta usled brojnih kontroverzi koje prate Asmina i njegovu bivšu suprugu Aneli Ahmić, učesnicu "Elite".

Asmin je rekao da se on i Stanija još uvek nisu pomirili, ali da na tome intenzivno radi.

- Nisamo se pomirili, ali je ispala čovek prema meni. Došao sam u Majami da nađem da porazgovaramo u četiri oka. Imao sam da rešim neke stvari koje sam zabrljao.

Durdžić kaže da neće odustati od borbe za njenu ljubav.

- Bila je ljuta, ali se smejala kad me je videla. Mnogo sam pogrešio prema njoj i sve što se dešava, ali mogu samo da kažem da je ona veliki čovek i, kad su mi svi okrenuli leđa, ona je ispala fer. Došao sam ovde samo na nekoliko dana i vraćam se u Austriju, jer me čekaju novi projekti i gradnja. A šta će biti s nama i hoćemo li uspeti, ne znam. Boriću se za nju, pa koliko vremena bude trebalo.

Podsetimo, juče se u medijima pojavila vest da su se Stanija i Asmin pomirili, te da uživaju u Majamiju. Fotografije sa istog mesta izazvale su veliku pažnju njihovih pratilaca i pokrenule nagađanja.

Foto: stanijadobrojevic/Instagram
Foto: Instagram

Izvor: Pink.rs
Foto: stanijadobrojevic/Instagram

Pogledajte još