Aca Lukas: Neke ljude čovek mora da prebije!

Aca Lukas je gostujući u emisiji "AmiG šou" na pitanje da prokometnariše nedavni "slučaj Čanak" rekao da ne želi da unapred osuđuje nikoga i da jednostavno "neke ljude čovek ne može da eskivira, već mora da ih prebije".

U inače ne naročito zanimljivoj emisiji, od kontroverznog i oštrog na jeziku Ace Lukasa čulo se jedino da bi posle brojnih dueta sa mnogim pevačima, sledeći mogao da snimi sa svojoj majkom jer jedino sa njom još nije pevao.

Poznati pevač je u stilu "promenio sam stil života" objasnio da se svojevremeno nije sprdao sa Zdravkom Čolićem zbog toga što se njegov CD prodavao uz deterdžent za veš, već da mu je to bilo "veselo smešno", kao što mu je danas smešno kada se i njegov CD prodaje na isti način i da prodaju CD-a prati po količini opranog veša na terasama.

U sličnom maniru je odgovorio i na pitanje bake Milosave koju je interesovalo da li mu je bolji kokain ili dop: "Ni jedno ni drugo nije dobro, ja to najbolje znam".

Inače, Aca je najavio svoj predstojeći koncert u Beogradu, 3. novembra u Areni na kome će promovisati i novi CD koji je snimio nakon 4 godine. Kako je rekao, biće to prva "Najveća žurka na Balkanu" na kome će publika moći da čuje njegove nove pesme jer je sve prethodne održao u prepunim halama, a bez snimljenog novog CD-a.

Pogledajte još