Pipa priznaje da ju je proslavila zadnjica

- Svetsku populatnost pre svoje tridesete godine stekla sam zahvaljujući svojoj sestri, zetu i svojoj zadnjici - priznala je 29-godišnja Pipa Midlton, piše "Blic".

Sestra vojvotkinje od Kembridža dodala je da će jednog dana bolje razumeti smisao svega ovoga i da je za sada njeno medijsko pojavljivanje ispunjeno usponima i padovima.

- Sigurno je da imam mogućnosti o kojima drugi mogu samo da sanjaju, ali sam u suštini tipična devojka u svojim dvadesetim koja gradi karijeri i trudi se da predstavi sebe u ovim, malo je reći, čudnim okolnostima - izjavila je Pipa.

Mlađa sestra Midlton rekla je da je po prirodi optimista i da se lako suočava sa izazovima. Njena prva knjiga "Proslava", o tome kako se sprema savršena proslava, naći će se danas u okviru pilot izdanja na 24 strane u magazinu "Ti", a u zvaničnoj prodaji će biti do kraja meseca.

Knjiga predstavlja svojevrsni vodič za organizovanje kućnih proslava, a bazirana je na iskustvu koje je Pipa stekla na organizovanju porodičnih zabava i u londonskoj kompaniji "Tejbl tok".

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.