Miljković: Ne smemo da se branimo protiv Intera

"Trebamo igrati bez opterećenja. Pritisak je nepotreban jer nemamo šta da izgubimo, možemo samo da dobijemo. Moramo biti rasterećeni. Ne bi bilo dobro da se branimo jer će nam gol onda visiti 90 minuta. Igraćemo našu igru, pa šta bude - biće", rekao je Miljković novinarima na beogradskom aerodromu Nikola Tesla pred put u Milano.

Desni bek crno-belih je kazao da bi njegovom timu osvojeni bod značio koliko i sva tri.

"Bod bi mnogo značio, isto koliko i tri. Ako nas sreća bude poslužila biće dobro. Puni smo samopouzdanja, nemamo šta da izgubimo. Video sam u štampi da nas oni i ne spominju toliko, što je i dobro", kazao je Miljković.

Golman Partizana Nikola Petrović rekao je da oseća pritisak pred gostovanje trostrukom šampionu Evrope.

"Svi znamo protiv kakve ekipe ćemo igrati i mislim da samo treba da budemo opušteni i igramo svoju igru. Osećamo pritisak, ali ne mnogo veliki, ima mnogo igrača koji mogu da nam naprave problem, međutim fokusiran sam samo na odbranu svog gola i koncentraciju", rekao je Petrović.

"Mnogo će nam lakše biti u Beogradu ako napravimo što bolji rezultat u gostima. Dobar rezultat u Milanu bi nam dao dodatnu motivaciju za dalje i preostale utakmice u Evropi", dodao je on.

Vezni fudbaler Milan Smiljanić istakao je da je svestan kvaliteta protivnika, ali da njegovi saigrači imaju želju za dokazivanjem.

"Dogovorili smo se da ne idemo tamo samo da bismo putovali. Probaćemo da uzmemo koji bod i da se dostojno pokažemo Interu koji je favorit. Svesni smo da su kvalitetniji, ali mi smo mladi i želimo da se dokazujemo, pa i probamo da napravimo korak dalje u Evropi", istakao je Smiljanić.

Utakmica između Intera i Partizana u trećem kolu Grupe H Lige Evropa igraće seu četvrtak od 19.00 na stadionu Đuzepe Meaca u Milanu.

Beta

Pogledajte još