Vujošević zadovoljan porazom

"Bilo je dosta grešaka, promašenih slobodnih bacanja... Dopustili smo im da imaju više skokova čime sam posebno iritiran. Broj izgubljenih lopti je veći nego što treba da bude. Nisam nezadovoljan rezultatom, to je razlika koja je protiv ovog tima u Beogradu apsolutno dostižna, tako da imamo lepu priliku pred našom publikom", rekao je Vujošević agenciji Beta posle utakmice u Viljnusu.

Vujošević je kazao da centar Dejan Musli mora da da veći doprinos u odbrani.

"Domaći je teren, ovo je mlada ekipa, Tori Tomas sa klupe nije dao pravi doprinos, oseća se ta neka pauza zbog povrede, a i on je nepametno ulazio u neke situacije. Verujem u Đorđa Gagića, oseća se ta neka povreda, a Musli mora da da veći doprinos u odbrani", kazao je on.

Trener crno-belih je ocenio da sudije postaju važnije od samih igrača i trenera.

"Ovo sa sudijama... ne znam čemu vodi. Oni ne znaju da lopta može da se doda iza čeone linije protiv presinga, dva igrača su bila izašla. Na dreku publike je reagovao, dao aut, a kada sam ja počeo da skačem dobio sam tehničku jer drugi sudija štiti neznanje i oni zaista postaju važniji i od igrača i trenera, ne znam čemu to vodi", rekao je Vujošević.

Beta

Pogledajte još