Milan Popović već mesec dana sa Marijom Karan?!

0

Prema pisanju Kurira, Severinin bivši verenik pronašao je utehu nakon prekida sa splitskom pevačicom. Par je odlučio da drži vezu daleko od očiju javnosti…

Srpski “kralj bakra” navodno je već mesec dana u vezi s glumicom Marijom Karan, piše “Kurir“. Milan Popović (46) prošle godine u društvu dugokose brinete proslavio je pravoslavnu Novu godinu u beogradskom restoranu “Sokače” dok je njegova tadašnja verenica Severina (40) čuvala trudnoću u splitskom rodilištu. Prema pisanju Kurira, Milan je nakon prekida s pevačicom ponovno počeo da se druži s Marijom nakon čega se malo po malo među njima rodila ljubav.

Njih dvoje imaju više zajedničkih prijatelja, a jedan od njih je i glumac Mima Karadžić, s kojim su bili u društvu kad su se upoznali. Zasad im super ide. Milanu je Marija veliki oslonac u ovim trenucima jer prolazi kroz period razlaza sa Severinom – otkrio je izvor blizak paru.

Dodaje da su Milan i Marija odlučili da kriju vezu od javnosti jer je Popoviću dosta medijskog eksponiranja i odlučio je da se povuče iz javnog života s čim se navodno složila i njegova nova devojka.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.