Marko Vidojković: Svi ludaci se uključe u "Utisak nedelje"

S knjigom "Kandže 2 - Diler i smrt" u rukama, Marko Vidojković je ušetao u kariranoj košulji u šou "Veče sa Ivanom Ivanovićem" da se izbori sa hejterima. Ili ipak, ne?

- Zašto ljudi lepo ne pokose državni vrh? Zašto prave tu predstavu? - zapitao se Vidojković kada je Ivanović u šaljivom tonu pomenuo aktuelnu temu prisluškivanja državnog vrha.

- Ja sam sebi najgora reklama. Tako je kad si magnet za hejt... Ujedinjeni hejteri Srbije - njih 120% sada gleda nas dvojicu. Svako moje pojavljivanje je antireklama za knjigu - rekao je Vidojković ćaskajući sa Ivanom Ivanovićem.

Osim što je Ivanoviću potvrdio da ima gledanu emisiju, Vidojković je podelio i utisak da obojica imaju dosta "hejtera".

Na pitanje kako tako brzo piše, Vidojković je rekao:
- Da li imam "božiji glas koji izlazi iz mene" kao Ljiljana Habjanović Đurović?! Dosta zasluga za brzo pisanje ima i Pravno-birotehnička škola i uredna dvojka iz daktilografije. Brzo prenosim misli na elektronsku hartiju.

- Uništavaju me zbog učešća u "Utisku nedelje" koji niko ni ne gleda. Svi ludaci se tada uključe. Kako će mi biti tek posle Ivana Ivanovića? Neću moći da živim od komšiluka, kasirke, kul prodavačice rizli... Ovi što me vole, voleće me još više, a oni što me mrze, mrzeće me još više - kao i uvek direktan je bio Vidojković koji je, osim što je pisac, i basista treš metal benda i kreativni urednik dnevnog lista "San" koji će uskoro ugledati svetlost dana.

U šouu "Veče s Ivanom Ivanovićem" uspešna teniserka Jelena Janković otkrila je da i dalje ima tremu kada izlazi na meč, ali i priznala da bi sa voditeljem Ivanom Ivanovićem izašla na premijeru filma "Vir" samo "ako ne bi otvarao usta".

A sin Dragan iz serije "Selo gori, a baba se češlja", kako većina zna glumca Nenada Okanovića, iskoristio je gostovanje u ovom šouu TV Prve da predstavi svoj producentski poduhvat - film "Vir" koji će premijerno biti prikazan 11. novembra u Sava centru.

VIŠE O: Filmu "Vir"

Pogledajte još