Bizarno: Deda pozira odeven u unukinu garderobu

0

Kinez Ping Lui Kian (72) na krajnje neobičan način je odlučio da pomogne da se promovišu kreacije njegove unuke. On lično pozira u njima. Što i nije tako loše, jer sada ceo svet priča o tome…

Kinez Ping Lui Kian reklamira žensku odeću koju dizajnira njegova unuka pa ga tako često možete videti u suknjama, štiklama i podvezicama. Deda koji uživa u poziranju postao je apsolutni viral na internetu odmah po objavljivanju kolekcije i na taj način je unuci omogućio odličnu reklamu.

Ping Liu Kian (72) prvi je kineski stariji model koji reklamira garderobu koju dizajnira njegova unuka. Ono što je nesvakidašnje je to što Kian ne reklamira mušku garderobu već isključivo žensku pa ga tako često možete videti u suknjama, štiklama pa čak i podvezicama!

Naime, Kianova unuka je modni kreator pa je tako jednog dana dok je pripremala kolekciju Kian odlučio da isproba nekoliko odevnih kombinacija, ni ne pomišljajući na to da će brzinom svetlosti postati viral na internetu i najbolja reklama ženske garderobe.

Unuka je očigledno “iskoristila” dedu kao dobar markertinški trik jer je on u ženskoj garderobi ubrzo postao apsolutni hit, a o kolekciji njegove unuke se za samo nekoliko dana već uveliko pričalo.

U početku sam mislila da će čitav projekat izgledati kičasto i da će ljudi drugačije gledati na nju ako vide muškarca u ženskoj garderobi, ali deda mi je u stvari najbolja reklama – rekla je unuka Kianova i dodala kako Kian obožava da pozira.

Izvor: Telegraf

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.