Romantična prosidba velika kao farma

0

Instruktor letenja Stjuart Blek odlučio je da svoju devojku Anet Mekenzi, koju je upoznao na Facebooku, zaprosi u vazduhu. Ali, to nije bilo sve. Saznaj šta je ovaj romantik uradio za ljubav!

Stjuart, instruktor letenja, poveo je svoju ljubav Anet na njen prvi čas letenja, ali ne samo da je zaseni čarima visina, već i prosidbom. On je odlučio da to uradi na jedan neobičan način koji je zahtevao veliku pripremu – na polju koje su gledali nadletajući ga velikim slovima je pisalo “Udaj se za mene Anet”.

Sve što je bilo potrebno jeste da joj kaže “Anet, pogledaj dole” i da brzo iz džepa izvuče dijamantski verenički prsten.

Naravno, Anet je odmah pristala. A koja dama ne bi?!

Bilo je to pravo iznenađenje. Još uvek nisam došla k sebi. Bila sam tako nervozna zbog letenja, a onda mi je Stjuart rekao da pogledam na jedno polje koje je bilo upravo ispod nas. Videla sam da nešto piše, ali u početku nisam mogla da razaznam o čemu se radi. Kad sam se okrenula, Stjuart je držao prsten – rekla je za “The Daily Mail” Anet.

Inače, Anet i Stjuart su primer romanse sa Facebooka, gde su se upoznali pre dve godine, ali lično su se sreli tek prošle godine.

Anet i Stjuart

Romantični Stjuart je mesecima planirao ovaj romantični gest, a pomogao mu je prijatelj koji ima farmu.

Hteo sam nešto posebno i na kraju sam se odlučio za slova velika 25 metara. Bilo je neverovatno, ali sve je skoro propalo kada smo saznali da bi let trebalo odložiti zbog lošeg vremena – kaže Stjuart koji je na kraju uspeo u svojoj ideji i uskoro će biti srećno oženjen čovek.

Srećno, Anet i Stju!

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.