DS izgubila kontakt sa delovima stanovništva

0

Predsednik Političkog saveta Demokratske stranke (DS) Dragoljub Mićunović ocenio je u nedelju da je ta partija u prethodnom periodu izgubila kontakt sa bitnim i vitalnim delovima stanovništva ali da nije dovoljno radila ni na vaspitavanju samih članova stranke.

“Treba živeti za politiku a ne od politike. Dokle god neki misle da je politika lukrativna delatnost a ne posao od šireg društvenog značaja da se unapredi opšte dobro, ne možemo računati na velike uspehe”, rekao je Mićunović na izbornoj skupštini DS-a.

Mićunović, koji je ponovo jedini kandidat za predsednika Političkog saveta, rekao je da je DS u prethodnom periodu zapostavila kontakt sa sindikatima i nezaposlenima ali i sa inteligencijom, koja je “baza srednje klase i bez koje ne može biti demokratije i slobode”.

On je dodao da je DS-u okrenuo ledja i jedan deo inteligencije koji stvara javno mnjenje, iako se to desilo “zbog nekih nesporazuma”, zbog čega su i oni uvideli da ne postoji alternativa DS-u u procesu reformi države i društva.

BEOGRAD, 25. novembra 2012. (Beta)

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.